Mojacar - Hotel Marina Playa 4*

Tijdens een verblijf in viersterrenhotel Marina Playa kan je rekenen op comfortabele kamers met ruime bedden (135 cm), gratis wifi, een tv, een koelkastje en airconditioning. Niet alleen zijn er elke dag 3 uitgebreide buffetten, maar water en huiswijn zijn in de prijs inbegrepen. Speciaal voor het fietsschema van de gasten van Kortweg Cycling Travel past het hotel zijn lunchuren zelfs aan. Het restaurant werkt met lokaal gevangen vis, maar biedt ook vegetarische opties en houdt rekening met allergieën. Naast de buffetzaal bevat het hotel een Irish pub, een strandbar en een lounge waar vaak entertainment wordt voorzien.

Om optimaal te ontspannen zijn er verschillende buitenzwembaden, waarvan één verwarmd, en een gratis fitness, sauna, jacuzzi en wellness-faciliteiten. Wie graag aan het strand ligt, zal enthousiast zijn dat het hotel een gedeelte heeft dat gereserveerd is voor hotelgasten. Heb je naast het fietsen nog energie over? Dan kan je gebruikmaken van de verschillende paddle-tennisvelden of het nabije golfterrein.

Alle bovenstaande faciliteiten doen hotel Marina Playa misschien uitschijnen als het zoveelste resort in Mojácar. Maar speciaal voor klanten van Kortweg Cycling travel biedt het hotel bijkomende faciliteiten. Fietsers kunnen rekenen op een professionele fietsenstalling in de ondergrondse hotelparking, een indoor bike wash, een gratis wasserette, technisch onderhoud en massages. En als dat nog niet overtuigend genoeg is, is de fijne après-bike in de lounge of strandbar dat vast wel!

Meer info: https://www.servigroup.com/en/marina-playa-hotel-mojacar/

Boek hier je fietsvakantie in Mojácar
MOJÁCAR WEERBERICHT

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

  • Astoria Playa
  • Marina Playa
  • Costa Almeria
  • Mojacar
  • Energylab
  • Wcup