Fietsvakanties Zuid-Afrika

Fietsvakanties Zuid-Afrika (1)

Sluit by ons aan op 'n kulinêre gruisvakansie na Suid-Afrika
(in het Nederlands : ga met ons mee op culinaire gravelvakantie naar zuid Afrika)

Vlieg met Brussels Airlines naar Kaapstad, gelegen aan de zuidwestelijke kust van Zuid-Afrika. De hoofdstad is doordrenkt met geschiedenis en diversiteit en wordt omringd door adembenemende natuur.
Beklim de iconische Tafelberg of Lion's Head en laat je verrassen door de ongeëvenaarde uitzichten op Kaapstad en de omliggende oceaan. Het Victoria & Alfred Waterfront, "kortweg" V&A Waterfront, is een bruisend en historisch gebied, gelegen aan de kust van de stad. De prachtige haven biedt een perfecte mix van geschiedenis, cultuur, winkelen en entertainment.
De Zuid-Afrikaanse keuken weerspiegelt de rijke diversiteit van het land, waarin een smeltkroes van culturen en tradities samenkomen. Geniet tijdens de Foodtour van een culinaire ervaring die je zintuigen zullen prikkelen. Een bezoek aan het pakkende District Six Museum - een historische locatie die getuigt van de lange strijd tegen het apartheidsregime - staat eveneens op het programma.
Het Gravelprogramma gaat vanuit Kaapstad richting Hermanus over Swellendam naar Franschhoek/Stellenbosch. (detail van ritten volgt na de verkenning in juni 2024)
Onderweg bezoeken we oa de pinguïns in Stony Point, diverse stops in bijzondere wijndomeinen (met proeverij) en komen we wellicht locale dieren - zoals Antilopes - onderweg tegen.
In het iconische Hermanus kan je het gehele jaar door genieten van prachtige stranden, schilderachtige kliffen en door het gezellige stadscentrum slenteren. In Swellendam - de op 2 na oudste nederzetting in het land - geniet je van de historische charme en prachtige natuur. Met zijn traditionele parken en bezienswaardigheden, trekt Swellendam zowel geschiedenis als natuurliefhebbers aan.
Franschhoek is een betoverend dorp met Franse flair, gastronomische keuken en adembenemende landschappen die een overvloed aan gerenommeerde wijngaarden bevatten. Stellenbosch daarentegen is beroemd als één van de oudste en meest pittoreske steden in het land en het episch centrum van de wijnindustrie.
In Stellenbosch brengen we ook een bezoek aan het Songo project(donatie is inbegrepen in de deelname prijs)

Lees verder in "detail programma" -  (onder button boek nu)

Ons is bly om jou te verwelkom!


BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

  • Astoria Playa
  • Marina Playa
  • Costa Almeria
  • Mojacar
  • Energylab
  • Wcup