Klanten getuigen

Klanten getuigen

Onze klanten aan het woord.
 

 • Luc Vrancken

  Luc Vrancken

  Kortweg is gewoon top. Mallorca, Alcúdia, hotel Astoria Playa, begeleiding, inspraak, samenwerking, bevoorrading en een ander belangrijk punt: prijs ...allemaal tiptop in orde. Je eigen fiets wordt feilloos en zonder extra kost vervoerd naar je vakantiebestemming.

 • Dave De Rouck

  Dave De Rouck

  Uitstekende organisatie. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Voor elk niveau een groep voorzien.

 • Marc Van Eijsendijck

  Marc Van Eijsendijck

  Zoals steeds wordt de fietser in de watten gelegd. Goed hotel. Begeleiders zeer attent.

 • Peter Claes

  Peter Claes

  Na een laatste deelname te hebben gedaan in 2015, vijf jaar op rij, wist ik dat de organisatie top was. Dit jaar de draad weer opgepakt. Wat voor mij onmogelijk leek, maar vele zaken waren nog gefinetuned, ongelooflijk! Merciekes mannen en vrouwen van Kortweg Cycling Travel, jullie zijn top!

 • Johan Matthys

  Johan Matthys

  Perfect georganiseerde fietsvakantie door Kortweg in Mojacar in april 2024. Goede begeleiders en toffe fietskameraden, daarbij super weer en een goed hotel, meer moet dat niet zijn.

 • Ivan Lardenoit

  Ivan Lardenoit

  We hebben met onze fietsclub een superverlof gehad in Mallorca. Organisatie, begeleiding door Kortweg en hotel waren top!

 • Peter Dirckx

  Peter Dirckx

  De fietsweek in Mojacar is iets waar ik telkens opnieuw naar uitkijk. Ik ben ondertussen de tel kwijt geraakt hoeveel keer we aan de fietsvakantie in Mojacar hebben deelgenomen, maar telkens weer is het top georganiseerd. Ook deze keer. Een dikke pluim voor alle medewerkers die dit mogelijk maken.

 • Stephan Tilemans

  Stephan Tilemans

  Alles was goed geregeld. Transport van de fiets verliep vlekkeloos.

 • Ivan Thomaes

  Ivan Thomaes

  Toporganisatie met fijne mensen! Van 16 tot 23 maart samen met mijn vrouw met Kortweg een week in Mojácar gefietst. Dit is 100% bevallen.
  Communicatie en duidelijkheid op voorhand en de begeleiding en ondersteuning ter plaatse waren allemaal super.

  Toen de derailleur van mijn vrouw haar fiets het begaf, is Glenn met ons naar de winkel gereden. Toen daar geen gepaste derailleur op voorraad was is hij met ons naar de verhuurwinkel gereden zodat mijn vrouw toch de rest van de week nog kon fietsen. Topservice!

  Het hotel is z'n 4 sterren zeker waard. Propere, ruime kamers en lekker eten met veel keuze. De bevoorrading was ook in orde, zowel op voorhand als onderweg. De ritten waren stuk voor stuk de moeite en op de begeleiding door Danny was niets aan te merken. Je moet het maar doen om in je eentje een groep van bijna 40 man in de hand te houden 😊.

  Bedankt Danny, Glenn, Patrick, Marnix en Ignace voor een superleuke week. Wij komen zeker terug!

 • Daniel Astúcia Gonçalves

  Daniel Astúcia Gonçalves

  What a week. Alles top. Mallorca was de top. Ben geweest tussen 20 en 27 mei. Alles was perfect. Top begeleiders in groep A en B. Hotel was een van de beste dat ik ben geweest. Dank u voor alles.

 • Rudy Debosschere

  Rudy Debosschere

  Reeds de 2de keer mee met deze TOP mensen. Alles erop en eraan, zeker een aanrader!!! Tot de volgende.

 • David Goncalves

  David Goncalves

  Een weekje Mallorca voor mijn eerste begeleide fietsvakantie. Alles tot in de puntjes georganiseerd: fietstransport, super hotel, bevoorrading en het belangrijkste, een super team begeleiders die met hun professionalisme en flexibiliteit van deze vakantie een onvergetelijk moment gemaakt hebben. We komen zeker terug!

 • Hubert Marien

  Hubert Marien

  Met Kortweg deelgenomen aan climbingforlife Ciao Stelvio, fantastische ervaring. Leuk familiehotel aan de voet van de klim naar Stelvio, vlak bij de startplaats. Extra service: technische ondersteuning bij start en onderweg. Na mijn ervaring in de Dolomieten een tweede leuke fietstrip met Kortweg.

 • Guido Use

  Guido Use

  Fietsvakanties bij Kortweg zijn top. Alles heel goed georganiseerd en correct. Genieten van een sportieve vakantie zonder zorgen.

 • Ivan Descamps

  Ivan Descamps

  1ste ervaring met Kortweg. Alles is van A tot Z perfect geregeld! Uiterst professioneel beveiligd fietstransport h/t België-Spanje. Luchthaventransfer h/t naar hotel.
  Goed hotel met ontbijt, middageten en avondeten in buffetvorm, genoeg variatie en lekker eten. Het volledige Kortwegteam is vriendelijk,behulpzaam en zeer bekwaam in wat ze doen! Zeer goede begeleiding van de ritten met dagelijks voor de start en tijdens de ritten genoeg bevoorrading. Met volgwagen voor technische ondersteuning en bevoorrading! Ik kijk terug op een zeer geslaagde, leuke fietsvakantie. Had ik dit maar al veel vroeger gedaan! Merci Kortweg en tot volgend jaar. :-)

 • David Vanhaeke

  David Vanhaeke

  Het was kortweg een geweldige ervaring, van start to einde: ophalen van de fietsen, ontvangst in het fantastische adults-only hotel waar jouw fiets netjes aan de haak hangt, professionele begeleiding onderweg en aanpassingen waar en wanneer nodig, bevoorradingen met de nodige isotone dranken en power bars... Een fietsvakantie pur sang: geen zorgen, alleen maar bollen!!

 • Peter Vleminckx

  Peter Vleminckx

  Super organisatie, altijd tot in de puntjes verzorgd, van fietstransport tot in het hotel. Na de ritten 's avonds briefing voor de volgende rit. Na 6 x Mojacar, 1 x Calpe en 1 x Mallorca kijk ik al uit naar 2024.

 • Jeroen Dewulf

  Jeroen Dewulf

  Top organisatie, toffe begeleiding, prachtige ritten!

 • Matthias Vdb

  Matthias Vdb

  Zonder zorgen met eigen fiets op vakantie. Alles tot in de puntjes georganiseerd, niets op aan te merken!

 • Anse Debaere

  Anse Debaere

  Ik ben verleden week naar Mallorca geweest met jullie organisatie. Niets op aan te merken! Was TOP!!! PS Ik maak zeker reclame met jullie!

 • Mathieu Van hecke

  Mathieu Van hecke

  Leuke en sportieve fietsvakantie gehad. 👍 Goede begeleiders en sfeer.

 • Michael Duyck

  Michael Duyck

  Al 4 keer stage gelopen bij Kortweg, 2 keer Mojacar, Mallorca en Calpe en elke keer topservice van begin tot eind, niks op aan te merken. Een vriendelijk en zeer professioneel team, geweldige hotels ... Ik raad het zonder aarzelen aan.

 • Luc Lumicar

  Luc Lumicar

  Nu de zevende keer in Mojacar gefietst en steeds zorgt de begeleiding voor nieuwe initiatieven. Super organisatie en begeleiding. Bedankt.

 • Katrien Van Melckebeke

  Katrien Van Melckebeke

  Een geweldige reis en ervaring in alle opzichten. Alle communicatie was duidelijk en ook ter plekke was alles goed geregeld. Voldoende bevoorrading, de mogelijkheid om onze fietskledij te laten wassen, opslagplaats voor de fiets, goede begeleiding tijdens de ritten, héél mooi hotel! Ik ga zeker nog mee met Kortweg! #ridewithasmile

 • Natalie Peeters

  Natalie Peeters

  Toporganisatie om zorgeloos op fietsvakantie te kunnen gaan. Een echte aanrader!

 • Tristan Van Sante

  Tristan Van Sante

  Fietsweek met Kortweg... een zalige vakantie met een top organisatie. Alles is tot in de puntjes in orde. Mooi hotel, top begeleiders en ritten in Mojacar.

 • Peter De Rocker

  Peter De Rocker

  Alles piekfijn in orde! Begeleiders topgasten!! Special thx to Jordy Vermeire!

 • Lloyd Van de Wiele

  Lloyd Van de Wiele

  Super organisatie, heel vriendelijke en behulpzame mensen!

 • Koen De Bruyne

  Koen De Bruyne

  Zeer fijne fietsvakantie gehad. Top hotel, zeer lekker eten, zeer goede begeleiding op en naast de fiets door Gilles, Jordy, Johan, Jerome en Hugo. Bedankt mannen.

 • Curt Maes

  Curt Maes

  Terug van weggeweest. Top stage te Mojácar onder leiding van Jo, Glen en Clarice. Dit reeds voor de 9de keer in Marina Playa. Het wordt steeds beter en beter. Tot volgende jaar!

 • Jimmy Faute

  Jimmy Faute

  Voor de 2de keer op rij een geslaagde fietsvakantie!! Zon, mooie parkoers, super begeleiding en hotel! Het concept is 100% op mijn verwachting afgestemd. Volgend jaar is Mallorca aan de beurt! Dank u wel team Kortweg.

 • Kenny Steyaert

  Kenny Steyaert

  Super fietsvakantie gehad in Mallorca. Ondanks sommige tegenslagen (bergen gesloten, terugvlucht uitgesteld) heeft de organisatie deze obstakels super aangepakt en een oplossing gezocht. Ik ga zeker nog eens mee. Fietsmechanieker ter plaatse is zeker een pluspunt.

 • Marnix Bogaert

  Marnix Bogaert

  Perfecte begeleiding via Kortweg Cycling Travel, enerzijds werden de fietsen perfect op tijd afgeleverd en de bevoorrading wassuper geregeld. Trouwens heel vriendelijke en behulpzame begeleiding.

 • Eric Van Landeghem

  Eric Van Landeghem

  Strade Bianche Gran Fondo editie 2023 was een succes. Echt een belevenis die iedere wielertoerist moet ervaren. Samen met Kortweg hebben we zonder zorgen kunnen deelnemen met hun professionele organisatie en begeleiding. Voor herhaling vatbaar.

 • Thomas Leemans

  Thomas Leemans

  Topservice van begin tot einde, niets op aan te merken. Een aanrader voor wie zonder zorgen in het buitenland wil gaan fietsen. De fietsen werden mooi op tijd op het afgesproken tijdstip afgeleverd aan het hotel. Perfecte service tijdens het verblijf. Ik ga zeker nog met deze organisatie op fietsvakantie!

 • Joris De Beul

  Joris De Beul

  Kortweg passeerde een paar maanden geleden op Facebook en het idee sprak me wel aan. Duidelijke en vlotte communicatie, goed georganiseerd, zowel op voorhand als ter plaatse. Fijn gezelschap, toffe routes, top begeleiding, goed hotel. Was voor mij de eerste, maar zeker niet de laatste keer.

 • Davey Colombeen

  Davey Colombeen

  Net terug van een fantastische week met Kortweg Cycling Travel. Ik was op zoek naar een vakantie waarbij ik mijn fiets centraal kon stellen. Ik ging mee naar Mallorca en heb me dit alles behalve beklaagd. Fantastisch team en een heel fijne groep gehad rondom mij. Ook het hotel was subliem. Mij zien jullie zeker nog terug. Bedankt voor elke meter Mallorcaans asfalt. 🙌💪

 • Peter Claes

  Peter Claes

  Na een laatste deelname te hebben gedaan in 2015, vijf jaar op rij, wist ik dat de organisatie top was. In 2022 de draad weer opgepakt. Vele zaken waren nog gefinetuned, ongelooflijk! Mercikes mannen en vrouwen van Kortweg Cycling Travel, jullie zijn top!

 • Rudi Hollebeke

  Rudi Hollebeke

  De eerste keer dat ik een fietsvakantie deed en moet eerlijk toegeven... niets dan lof voor iedere medewerker van Kortweg Cycling Travel. Vanaf het moment van boeking, waar ze me super vriendelijk hebben geholpen met alle vragen die ik had en ook in Mojacar was er één fantastisch team dat zeer bekwaam was. Fietsvervoer ook een dikke pluim. (...) Ik kijk er al naar uit om een volgende fietsvakantie te boeken en er bestaat geen twijfel... het zal met Kortweg Cycling Travel zijn. 👏👏👏👍😉

 • serge vanschoubroeck

  serge vanschoubroeck

  1ste keer mee met Kortweg op Mallorca. Was spannend en leerrijk. Goed hotel, goed hotelpersoneel, goed eten, goede tochten (veel afwisseling), fijne deelnemers en goed georganiseerd.

 • Delplace Olivier

  Delplace Olivier

  Mijn eerste fietsstage met kortweg was echt top: goeie organisatie, top begeleiders, transport en fietsen. Perfect. Dit jaar was het de eerste keer Calpe, volgend jaar wordt dit Mojacar. Dikke merci.

 • Dirk Achtergaele

  Dirk Achtergaele

  Supervakantie te Calpe, met een professionele organisatie. Thanks.

 • Danny Smet

  Danny Smet

  Zeer toffe beleving. Goed georganiseerd. Mooie ritten. Zeer goede begeleiding. (...)

 • Mario Duprez

  Mario Duprez

  Net terug van een fantastische fietsstage in Mojacar. Een dikke pluim aan uw organisatie en uw geweldige medewerkers!

 • Linda Vanlommel

  Linda Vanlommel

  Toporganisatie! Duidelijke communicatie, zowel vooraf als ter plaatse. De dagelijkse briefings door Bram waren kort en bondig, precies zoals wij het graag hebben. Wij zaten in groep 3 (de mindere goden dus) en werden begeleid door Guy. Ook dit gebeurde op een no-nonsense manier. De ritten waren heel mooi uitgestippeld en Guy hield zoveel mogelijk rekening met ieders kunnen. Alle Kortweg-medewerkers waren heel vriendelijk en behulpzaam. Speciale dank ook aan Roger, die ons steeds met de glimlach van de nodige bevoorrading voorzag. Het hotel was uitstekend: sympathiek personeel, erg lekker eten en prima kamers en voorzieningen.
  Kortom: wat ons betreft een aanrader!

 • Enrico Kartono

  Enrico Kartono

  Best ever.

 • Barbara & Lode - Heverlee

  Barbara & Lode - Heverlee


  Wij zijn net terug van een fantastische fietsstage in Mojacar. Een dikke pluim aan uw organisatie en uw geweldige medewerkers!
  U mag echt fier op ze zijn.
  De combinatie weekstage/LadiesFun bleek voor ons als koppel ook ideaal te zijn om elk op ons niveau te kunnen fietsen. 

 • Claude Ryckeboer - BE

  Claude Ryckeboer - BE

  Ik wil jullie bedanken voor de schitterende vakantie die ik van jullie heb gekregen, want die was TOP. DANK U, KORTWEG. Tot binnenkort.

 • David De Metselaer - BE

  David De Metselaer - BE

  Beste Jan, allereerst zou ik u en uw team willen bedanken voor de prachtige reis en de zeer goede begeleiding ter plaatse. Ik zal het dan ook niet laten positieve reclame te maken over jullie organisatie.

 • Eric Monsaert - BE

  Eric Monsaert - BE

  Al vele jaren met Kortweg naar Mojacar, Calpe & Mallorca geweest. Steeds tevreden van begeleiders , routes, hotels en bevoorrading onderweg. 2 weken terug naar Mojacar en na al die weken blijven de begeleiders en omkadering supergemotiveerd. Een echte aanrader, mijn fietsreis voor volgend jaar is al terug gepland. Good Job Team Kortweg.

 • Frank Balcaen - BE

  Frank Balcaen - BE

  Ik ben reeds 8x mee geweest op een Kortweg-stage.
  Omdat wij ieder jaar de klassiekers rijden voor de wielertoeristen (E-3 prijs, Ronde Van Vlaanderen, Peter van Petegem classic,...) is dit de ideale afwisseling om eens weg te trekken uit ons grijs en druilerig landje.
  Een weekje fietsen onder een blauwe hemel met ideale fietstemperaturen, laat maar komen.
  Bovendien doe je op die week veel conditie & hoogtemeters op om klaar te zijn voor het toeristenseizoen.
  Uiteraard dragen de professionele begeleiding, massages en tips/tricks hier ook toe bij.
  Het hotel is steeds zeer verzorgd met een lekkere keuze aan eten.
  Als fietsliefhebber is het eigenlijk een weekje leven als een prof.
  Fietsen, eten, rusten, massageke, met dat verschil dat wij als toerist ook wel eens een aperitiefje benuttigen.

 • Frank Lories - BE

  Frank Lories - BE

  De omgeving van Mojacar is perfect qua parcours, zowel in afstand als in moeilijkheidsgraad. Ook het goede weer liet ons niet in de steek, eindelijk korte broek en mouwen.De hotelaccommodatie is ok en meer dan voldoende voor een grote groep fietsers.De begeleiding en bevoorrading is professioneel en verzorgt tot in de puntjes. Een aanrader, dat is zeker!

 • Klaus Jenschik - AUT

  Klaus Jenschik - AUT

  Dear Jan, being now back in Brussels let me thank you very much for the fabulous week we could enjoy in Mojacar. If I would have known I'd not asked you so many questions beforehand. From the drop off of the bikes to the flights, transport to and from the hotel, the hotel, the beach and last not least the riding opportunities, the technical support and the many friends we gained. Last, but not least, we (Austrians) were very happy having booked the week at Kortweg Cycling Travel.

  Helga and I are really looking forward to join you again next year. Thanks again.

 • Maarten Vekens - BE

  Maarten Vekens - BE

  Even een klein woordje over mijn weekje fietsvakantie met Kortweg! Het is me zo goed bevallen dat ik het iedereen kan aanraden! Goede accommodatie! Hotel niks op aan te merken. Het hotel doet zelf de moeite om na lange ritten nog eten te voorzien (met voor ieder wat wils, pasta, vis, vlees, koud buffet)! Tijdens de ritten is er een volgwagen met voldoende bevoorrading.

 • Matthias Holsbeek - BE

  Matthias Holsbeek - BE

  Onze welgemeende felicitaties voor het ganse team van Kortweg Cycling Travel. Het was een fantastische week. De opvang bij aankomst was buitengewoon. De begeleiding bij de trainingsritten was professioneel. De fietsen waren netjes gestald bij aankomst in het hotel. Iedere morgen lag de nodige bevoorrading voor de wielrenners/toeristen tijdig klaar in de fietsruimte. De kamers waren ruim en zeer proper. Het eten was perfect en er was een ruim voldoende en gevarieerd aanbod.

  Ook wanneer de renners te laat binnenkwamen van een rit was er nog voldoende eten beschikbaar.

  Kortom, het was echt top. Onze zoon heeft er echt van genoten. Dit was tot hiertoe de meest succesvolle stage waaraan hij deelnam. Eind van de week had hij zo’n 850 km op de teller. Niets dan lof en zeker voor herhaling vatbaar. Komend jaar zie je ons zeker terug. 

 • Renata Post - NL

  Renata Post - NL

  Als enige Nederlanders mee geweest met Kortweg, het was echt geweldig. Compleet verzorgd vanaf moment dat je op het vliegveld aankomt, tot dat je weer in het vliegtuig stapt. Hotel is goed verzorgd, goed ontbijt, na het fietsen warm en koud buffet, en ook ’s avonds weer goed en genoeg eten! De routes zijn afwisselend door een mooie en rustige omgeving en je kunt elke dag kiezen met welke groep je mee wilt fietsen. Goede begeleiding, in de volgwagen is genoeg drinken en eten. 
  Daarnaast is het weer echt goed, fietsen in de korte broek in december! Na de ritten kun je lekker ontspannen in het zwembad, sauna of bubbelbad. Of je neemt een heerlijke massage! 
  Kortom, een week fietsen in Mojacar met Kortweg is echt een aanrader.

 • Ruvar Spauwen - NL

  Ruvar Spauwen - NL

  Nogmaals bedankt voor de fijne week, ik vond het een zeer geslaagde trainingstage!

 • Tom Van De Poel - BE

  Tom Van De Poel - BE

  Bedankt voor de stage, qua begeleiding, verblijf, stalling van de fietsen en noem maar op. Op en top dik in orde man! Na de ritten nog de mogelijk om bij te trainen, bevoorradingen in orde. Voor mij was het de eerste keer en zeker niet de laatste. Ik zou zeggen: doe zo verder en tot volgend jaar.

 • Vincent - BE

  Vincent - BE

  Dit jaar was het voor mij een eerste keer met Kortweg en zeker niet de laatste!  Bedankt en proficiat met uw unieke professionalisme.

 • Willy Heyvaert - BE

  Willy Heyvaert - BE

  Met deze wil ik jullie nog eens feliciteren voor de prachtige organisatie van deze wielerstage. Zowel voor mijn vrouw als niet fietser als voor mezelf als fietser was de organisatie heel goed. We hebben beiden genoten van het goede hotel, eten en fietsen. De voorstelling van de ritten en de begeleiding onderweg waren heel goed met voldoende drank en eten.

 • Luc Geeraerts - BE

  Luc Geeraerts - BE

  Ik heb genoten van deze wielerstage, van het eerste ogenblik tot het laatste. Bijzonder knap wat jullie realiseren! Jullie hebben al een goede reputatie en die is zeer terecht!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

 • Astoria Playa
 • Marina Playa
 • Costa Almeria
 • Mojacar
 • Energylab
 • Wcup