Klanten getuigen

Klanten getuigen

Onze klanten aan het woord.
 

 • Dirk De Bondt - BE

  Dirk De Bondt - BE

  Al 5 jaar met Kortweg op stage geweest in Mojacar en keer op keer was het een succes, het wordt zelfs als maar beter. Sinds vorig jaar verbleven we in Hotel Marina Playa, heel goed hotel met lekker eten, ruime kamers, goede fietsstalling en gratis wasgelegenheid voor koerskleding. 
  Het Kortweg team zorgt voor een super begeleiding met volgwagen, herstellingsdienst, drank en voeding tijdens de ritten. De ritten zijn mooi uitgestippeld op rustige wegen in een mooie omgeving. Eén week leven als een prof en enkel bezig zijn met slapen, eten en fietsen  en ’s avonds lachen en plezier maken met de maten is een aanrader voor iedere wielerliefhebber! 
  In februari 2012  zal ik samen met ons Scott-Snackyteam en andere rennersvrienden terug van de partij zijn. Hier kijken we nu al naar uit!

 • Barbara & Lode - Heverlee

  Barbara & Lode - Heverlee


  Wij zijn net terug van een fantastische fietsstage in Mojacar. Een dikke pluim aan uw organisatie en uw geweldige medewerkers!
  U mag echt fier op ze zijn.
  De combinatie weekstage/LadiesFun bleek voor ons als koppel ook ideaal te zijn om elk op ons niveau te kunnen fietsen. 

 • Elger - Sint Amands

  Elger - Sint Amands


  Ik zit momenteel de voorlaatste dag in Mojacar (09-16 oktober 2016).  Mijn eerste fietsvakantie met jullie en mag ik jou langs deze weg bedanken voor de  F A N T A S T I S C H E organisatie. Team, hotel, was, bike wash, begeleiders,
  volgwagen, kortom het hele pakket.
  De reden dat ik van hier al opnieuw geboekt heb voor Maart 2017

 • Luc - Hofstade

  Luc - Hofstade

  Beste,
  reeds 17 jaren gaan we met een groepje van 5 collega’s/kameraden/broer 1 week fietsen in een bergachtige streek.Vermits we dit jaar slechts met 3 waren die in de mogelijkheid waren om te vertrekken, hebben we op aangeven van  Willy Van Nijverseel (die er reeds 2 keren heeft van kunnen genieten) gekozen voor Kortweg.
  Waarvan we dit jaar (09-16 oktober 2016)  hebben mogen proeven was echt uniek en fantastisch ! 
  Echt chapeau voor alle medewerkers die zich op een professionele en met respect voor ieders kunnen en wensen inzetten !
  Je mag me zeker terug verwachten op een volgende editie.

 • Tom Van De Poel - BE

  Tom Van De Poel - BE

  Bedankt voor de stage, qua begeleiding, verblijf, stalling van de fietsen en noem maar op.Op en top dik in orde man! Na de ritten nog de mogelijk om bij te trainen, bevoorradingen in orde.Voor mij was het de eerste keer en zeker niet de laatste. Ik zou zeggen doe zo verder en tot volgend jaar

 • Vincent - BE

  Vincent - BE

  Dit jaar was het voor mij een eerste keer met Kortweg en zeker niet de laatste !  Bedankt en Proficiat met uw unieke "professionalisme".

 • Willy Heyvaert - BE

  Willy Heyvaert - BE

  Met deze wil ik jullie nog eens feliciteren voor de prachtige organisatie van deze wielerstage. Zowel voor mijn vrouw als niet fietser als voor mezelf als fietser was de organisatie heel goed. We hebben beiden genoten van het goede hotel, eten en fietsen. De voorstelling van de ritten en de begeleiding onderweg waren heel goed met voldoende drank en eten.

 • Dirk De Ridder - BE

  Dirk De Ridder - BE

  Hallo Jan, Dank voor de prettige stageweek.
  Alles was weeral perfect georganiseerd. En onze vaste begeleider Maarten is er toch maar in geslaagd ieders niveau op te krikken (en geen klein beetje). Dank ook aan alle andere begeleiders, Marnix en Eddy (speciaal voor hun doeltreffende massages) en de altijd vriendelijke Guy. Tot volgende keer en heel erg bedankt. Groeten, Dirk

 • Rudy Regniers - BE

  Rudy Regniers - BE

  Reeds 8 maal op stage geweest met Kortweg.  Altijd perfekt georganiseerd van begin tot einde.
  Professioneel fietstransport, prima hotel, begeleiding tijdens ritten met volgwagen met voldoende bevoorrading en 's avonds een welverdiende massage.
  Op en top in orde.  Aanrader voor iedereen !

 • Ruvar Spauwen - NL

  Ruvar Spauwen - NL

  “Nogmaals bedankt voor de fijne week, ik vond het een zeer geslaagde trainingstage!”

 • Maarten Vekens - BE

  Maarten Vekens - BE

  “Even een klein woordje over mijn weekje fietsvakantie met kortweg! Het is me zo goed bevallen dat ik het iedereen kan aanraden! Goede accommodatie! Hotel niks op aan te merken. Het hotel doet zelf de moeite om na lange ritten nog eten te voorzien! (met voor ieder wat wils, pasta, vis, vlees koud buffet) Tijdens de ritten is er een volgwagen met voldoende bevoorrading.”

 • Matthias Holsbeek - BE

  Matthias Holsbeek - BE

  Onze welgemeende felicitaties voor het ganse team van Kortweg Cycling Travel. Het was een fantastische week. De opvang  bij aankomst was buitengewoon.De begeleiding bij de trainingsritten was professioneel. De fietsen waren netjes gestald bij aankomst in het hotel. Iedere morgen lag de nodige bevoorrading voor de wielrenners/toeristen tijdig klaar in de fietsruimte. De kamers waren ruim en zeer proper. Het eten was perfect en er was een ruim voldoende en gevarieerd aanbod.
  Ook wanneer de renners te laat binnenkwamen van een rit was er nog voldoende eten beschikbaar .
  Kortom het was echt top .Onze zoon heeft er echt van genoten. Dit was tot hiertoe de meest succesvolle stage waaraan hij deelnam. Eind van de week had hij zo’n 850km op de teller.  Niets dan lof , en zeker voor herhaling vatbaar. Komend jaar zie je ons zeker terug. 

 • Renata Post - NL

  Renata Post - NL

  Als enige Nederlanders mee geweest met Kortweg, het was echt geweldig. Compleet verzorgd vanaf moment dat je op het vliegveld aankomt, tot dat je weer in het vliegtuig stapt. Hotel is goed verzorgd, goed ontbijt, na het fietsen warm en koud buffet, en ook ’s avonds weer goed en genoeg eten! De routes zijn afwisselend door een mooie en rustige omgeving en je kunt elke dag kiezen met welke groep je mee wilt fietsen. Goede begeleiding, in de volgwagen is genoeg drinken en eten. 
  Daarnaast is het weer echt goed, fietsen in de korte broek in december! Na de ritten kun je lekker ontspannen in het zwembad, sauna of bubbelbad. Of je neemt een heerlijke massage! 
  Kortom, een week fietsen in Mojacar met Kortweg is echt een aanrader.

 • Bart Coone - BE

  Bart Coone - BE

  Schrijf mij maar al op voor volgend jaar in maart/april

 • Claude Ryckeboer - BE

  Claude Ryckeboer - BE

  Ik wil jullie wel eens bedanken 
  voor de schitterende  vakantie die ik van jullie 
  heb gekregen. Want dit was TOP.
  DANK U KORTWEG . Tot binnenkort

 • David De Metselaer - BE

  David De Metselaer - BE

  Beste Jan,
  Allereerst zou ik U en uw team willen bedanken voor de prachtige reis en de zeer goede begeleiding ter plaatse.
  Ik zal het dan ook niet laten positieve reclame te maken over jullie organisatie.
  groeten David

 • De Meyer Ignace - BE

  De Meyer Ignace - BE

  Beste Jan, Ik sta erop jullie te danken voor de FANTASTISCH STAGE (03 mei tem 10 mei) in Mojacar 2015. De begeleiding, bevoorrading, locatie,....alles TOP. Optimaal trainen in optimale omstandigheden ! Oprechte groeten, Ignace

 • Eric Monsaert - BE

  Eric Monsaert - BE

  Al 8 x met Kortweg op stage geweest. Prachtige parcours, uitstekende fietsbegeleiders, perfecte bevoorrading tijdens de tocht.
  Het tempo kan je zelf bepalen,vermits je keuze hebt tussen 2 of 3 groepen. Na de rit is er de mogelijkheid om in een veilige fietsstalling aan de fiets te sleutelen.
  Hotel Marina Playa is perfect gelegen en de buffetten zijn steeds compleet, zelfs speciaal pastabuffet.
  Kortom,een weekje in ideale temperaturen zorgeloos fietsen.

 • Frank Balcaen - BE

  Frank Balcaen - BE

  Ik ben reeds 8x mee geweest op een Kortweg-stage.
  Omdat wij ieder jaar de klassiekers rijden voor de wielertoeristen (E-3 prijs, Ronde Van Vlaanderen, Peter van Petegem classic,...) is dit de ideale afwisseling om eens weg te trekken uit ons grijs en druilerig landje.
  Een weekje fietsen onder een blauwe hemel met ideale fietstemperaturen, laat maar komen.
  Bovendien doe je op die week veel conditie & hoogtemeters op om klaar te zijn voor het toeristenseizoen.
  Uiteraard dragen de professionele begeleiding, massages en tips/tricks hier ook toe bij.
  Het hotel is steeds zeer verzorgd met een lekkere keuze aan eten.
  Als fietsliefhebber is het eigenlijk een weekje leven als een prof.
  Fietsen, eten, rusten, massageke  met dat verschil dat wij als toerist ook wel eens een aperitiefje benuttigen

 • Frank Lories - BE

  Frank Lories - BE

  De omgeving van Mojacar is perfect qua parcours, zowel in afstand als in moeilijkheidsgraad. Ook het goede weer liet ons niet in de steek, eindelijk korte broek en mouwen.De hotelaccommodatie is ok en meer dan voldoende voor een grote groep fietsers.De begeleiding en bevoorrading is professioneel en verzorgt tot in de puntjes. Een aanrader, dat is zeker !

 • Klaus Jenschik - AUT

  Klaus Jenschik - AUT

  Dear Jan,
  being now back in Brussels let me thank you very much for the fabulous week we could enjoy in Mojacar. If I would have known I'd not asked you so many questions beforehand. From the drop off of the bikes to the flights, transport to and from the hotel, the hotel, the beach and last not least the riding opportunities, the technical support and the many friends we gained. Last, but not least, we (Austrians) were very happy having booked the week at Kortweg Cycling Travel.

  Helga and I are really looking forward to join you again next year.
  Thanks again
  Klaus

 • Krista Van Den Abeele - BE

  Krista Van Den Abeele - BE

  Nog eens bedankt voor het aangename gezelschap tijdens de Ladies Fun reis. Ik kan alleen maar in superlatieven spreken over de sfeer, de ritten, jouw team en de perfecte organisatie. Ik ben en blijf grote fan van de Ladies Fun Sports en ook Kortweg CT. Jullie beide organisaties doen dat schitterend samen! Volgend jaar ben ik er graag weer bij. En ik kijk intussen alvast met veel ongeduld uit naar de Champagne reis.

 • Rudi Segaert - BE

  Rudi Segaert - BE

  Met dank aan alle Kortweg medewerkers en begeleiders voor de puike organisatie, en de deelnemers voor de toffe ambiance !
  Hopelijk tot weerziens, en veel fietsplezier in 2013 !

 • Luc Geeraerts - BE

  Luc Geeraerts - BE

  Ik heb genoten van deze wielerstage, van het eerste ogenblik tot het laatste. Bijzonder knap wat jullie realiseren!Jullie hebben al een goede reputatie en die is zeer terecht !

 • Steelbikers Gent - BE

  Steelbikers Gent - BE

  Hallo Jan, 
  Nog even een reactie op ons verblijf in Mojacar.
  De Steelbikers hebben genoten van de wielerstage ondanks enkele dagen slecht weer.
  Alle beloften van de folder zijn absoluut nagekomen waarvoor dank aan de mensen ter plaatse.
  Ook het hotel was echt prima!!
  Groeten en wie weet tot later,
  Giovanni - de Steelbikers

 • De vrienden uit Sint Pieters Leeuw

  De vrienden uit Sint Pieters Leeuw

  beste medewerkers kortweg

  mooie vakantie gehad in Albir , verleden jaar zaten wij in mojacar
  telkens was de organisatie 100 pro.top ,jan en zijn medewerkers top
  wat betreft hotels :
  hotel mojacar lag aan zee  en het eten was beter dan in hotel albir
  wat betreft ritten :
  albir - calpe  te druk langs de hoofdwegen - binnenwegen ok
  mojacar kalmer en daarom - mooiere ritten
  voor niet fietsers is de streek van calpe en Benidorm dan weer beter
  conclusie : mojacar is voor fietsers beter
  in ieder geval , de organisaties ok , daarom blijven wij fan van kortweg

  de vrienden uit st pieters leeuw

 • Eddy Cosyn - BE

  Eddy Cosyn - BE

  Hallo,
  samen met vele anderen heb ik deelgenomen aan een fietsvakantie met Kortweg.
  Meer bepaald de week van 03 tot en met 10 mei 2015.
  Ik heb in het verleden nog aan fietsvakanties deelgenomen, en eerder toevallig ben ik nu met Kortweg naar Mojacar geweest.
  Ik hou er aan om mijn grote tevredenheid te uiten over het verloop van mijn vakantie.
  Ik weet dat men nooit de weersomstandigheden in de hand heeft, dus dat was geluk hebben, maar los  daarvan een dikke pluim voor elke begeleider van Kortweg
  Deze mensen zijn zeer professioneel, zijn tegenover elke gast zeer vriendelijk en behulpzaam, en zorgen zeker voor positieve publiciteit voor Kortweg, chapeau !! 

  Ik heb geen enkele negatieve ervaring te melden, en ik kijk er zeker naar uit om ook in 2016 met Kortweg op fietsvakantie te gaan. Daarenboven zorg ik voor mond aan mond reclame.

  Nogmaals dank,

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

 • Astoria Playa
 • Marina Playa
 • Costa Almeria
 • Mojacar
 • UCI
 • Energylab
 • Wcup