Mallorca - Hotel Astoria Playa 4*

Hotel Astoria Playa heeft onder meer een eigen Bike Center, een luxueus buffet en meerdere zwembaden en jacuzzi’s om heerlijk te ontspannen. Het viersterrenhotel is gelegen in het noordoosten van Mallorca. Het ligt aan de scheiding van de populaire stad Puerto de Alcúdia en het lange zandstrand Playa de Muro. De oceaan bevindt zich op slechts 150 meter wandelen, wat zalig is na een intensieve fietstocht. Naast het feit dat heel Mallorca gezien wordt als hét Europese fietseiland, staat de regio van Hotel Astoria Playa specifiek bekend om zijn aangename wandel- en fietspaden, net als om zijn water- en luchtsporten. Aan de promenade vind je een scala aan gezellige bars, restaurants en winkels. Wie (even) niet fietst, zal zich dus niet snel vervelen!

Om zijn gasten van een continue rustig verblijf te garanderen is Hotel Astoria Playa adults-only. Fietsers die meegaan met Kortweg Cycling Travel kunnen rekenen op comfortabele kamers met een terras met uitzicht op de binnentuin, het zwembad of de straatzijde. Airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een koelkast en een tv maken de kamers een prima plek om te ontspannen. Maar wie liever in een loungezetel bij het zwembad tot rust komt, kan genieten van de tropische tuin van 4000 m², een snackbar en 3 jacuzzi’s. 

Doorheen heel het hotel is er gratis wifi en er zijn ook actievere ontspanningsmogelijkheden zoals minigolf en tafeltennis. Overdag is er een seizoensgebonden programma met entertainende activiteiten zoals darts, zwembadspelletjes en aerobics. 's Avonds worden er geregeld live muziek, cabaret en andere optredens voorzien. Elk kwaliteitsvol buffet wordt trouwens opgevrolijkt door live cooking.

Hoewel de bovenstaande faciliteiten de meeste vakantiegangers waarschijnlijk al kunnen bekoren, heeft Hotel Astoria Playa enkele extra troeven die het duidelijk onderscheidt van gelijkaardige accommodaties. Fietsers kunnen onder meer genieten van een uitgebreid buffetmenu op maat en professionele massages. Er is een ruime beveiligde fietsenbergplaats (voor ongeveer 200 fietsen) met indoor bike wash, wasserette, massagedienst, technisch onderhoud en water om je drinkfles mee te vullen voor elke rit. Nog niet overtuigd? Laat je dan overhalen door de welverdiende après-bike na het fietsen!

Meer info: https://www.hotelastoriaplaya.com/en/

Boek hier je fietsvakantie in Mallorca
MALLORCA WEERBERICHT

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

  • Astoria Playa
  • Marina Playa
  • Costa Almeria
  • Mojacar
  • Energylab
  • Wcup