Fietsvakanties Mojacar

Fietsvakanties Mojacar (8)

Wie kijkt er niet uit naar een fietsvakantie in het voorjaar of najaar 2022 ?  
Actieve buitensportvakanties worden belangrijker dan ooit. We kijken dan ook zeer positief uit naar de fietsvakanties in Mojacar die terug starten vanaf begin april 2022
Het hotelpersoneel van Marina Playa zal jullie ongetwijfeld opnieuw van harte verwelkomen en zoals gewoonlijk veilig en met de beste zorgen omringen. Ook de Kortweg Cyling medewerkers zetten alle expertise en gedrevenheid in om iedereen zorgeloos, veilig en sportief te begeleiden.
Ongetwijfeld zullen veel mensen tijdens de Covid periode de fiets hebben (her)ontdekt.  Een fietsvakantie is de kers op de taart van zoveel sportieve inspanningen.  Kortweg Cycling Travel kan de conditie helemaal op punt brengen, tijdens een zorgeloze week fietsen in Spanje.  Voor alles wordt gezorgd: we brengen u en uw fiets naar Spanje.  We zorgen voor alle begeleiding, verblijf, transport en technische service. 
U hoeft nergens voor te zorgen. 
#cyclingwithasmile #letsride

Gezien het hotel Marina Playa in Mojacar (en samen met hen ook alle andere hotels in de regio Mojacar/Almeria) sluit voor de komende winterperiode 2021 als gevolg van een reeks bijkomende locale overheidssteun maatregelen in combinatie met de huidige lage bezettingsgraad opent het hotel terug 03 april 2022 de deuren.
We hopen u te mogen verwelkomen in hotel Marina Playa te Mojacar om samen met ons een sportieve en deugddoende fietsvakantie te beleven !

Het Andalusische Mojacar ligt op ongeveer 2200 km van Brussel en op zo’n 90 km van Almeria. De gemiddelde winterse temperatuur bedraagt 17° graden en bovendien geniet Mojacar van een microklimaat. Het oude Moorse stadsgedeelte is gelegen op een heuveltop aan de voet van de Sierra Cabrera en op 6km van hotel Marina Playa.
De hoogste top van de Sierra Cabrera is 919 m hoog en zodoende biedt deze regio een zeer grote verscheidenheid aan single tracks op onverharde paden. Alle ritten vertrekken en eindigen onmiddellijk aan hotel Marina Playa.

Hotel Marina Playa 4* ligt op nauwelijks 50m van de zee, 3 km van het toeristische centrum van Garrucha en op 6 km van oude centrum van Mojacar en is sedert 10 jaar de vaste locatie van de fietsvakanties van Kortweg Cycling Travel.
Het hotel biedt 334 kamers, allen met ruime 135 cm twin bedden, overdekt buitenzwembad en gratis fitness en gratis Spa mogelijkheden. De ruime bar biedt diverse ontspanningsmogelijkheden.
Alle maaltijden zijn in buffetvorm en bieden een zowel warme als koude keuze met vlees en vis. (ook Glutenvrije producten)
Water en huiswijn zijn steeds in de prijs inbegrepen bij alle maaltijden.

Ontdek de fietsreis in beeld

Overzicht van de fietsvakanties Mojacar


BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

  • Servigroup Marina Playa
  • Hotel Playa De La Luz
  • Wcup
  • Servi Group
  • Costa Almeria
  • Mojacar
  • Logo Astoria Playa
  • UCI
  • Energylab