Fietsvakanties Mojacar

Fietsvakanties Mojacar (3)

Ongerepte stranden, een gezellige dorpskern en een adembenemende omgeving maken van Mojácar al meer dan 15 jaar de perfecte uitvalsbasis voor de Spaanse fietsvakanties van Kortweg Cycling Travel. En het hotel waar we onze klanten laten verblijven maakt dat plaatje helemaal compleet: hotel Marina Playa biedt luxueuze buffetten, verschillende zwembaden en speciale faciliteiten aan om zijn fietsende gasten optimaal te laten ontspannen.

Door de ligging tussen heuvels en valleien en de Middellandse Zee geniet Mojácar van een idyllische uitstraling. De gemiddelde winterse temperatuur bedraagt 17° C en bovendien heeft Mojácar een microklimaat door de bescherming van de zon, de Middellandse Zee en de beschermende hoefijzersbergen. 

Naast de adembenemende natuur en gematigde temperatuur staat de regio bekend om haar rijke geschiedenis. Zo heeft het witte dorp een oude Moorse wijk die ligt op een heuveltop aan de voet van de Sierra Cabrera. Alle ritten vertrekken en eindigen onmiddellijk aan hotel Marina Playa, waar de fietsers van Kortweg Cycling Travel heerlijk tot rust komen.

Uitdagende ritten en beklimmingen in de buurt zoals Bedar, El Chive, Puerto de la Virgin, Carboneras, Questa de Gos en het schitterende natuurpark van Cabo de Gata bieden een grote verscheidenheid aan fietsmogelijkheden.

#cyclingwithasmile

Ontdek de fietsvakanties naar Mojácar in beeld


Overzicht van de fietsvakanties Mojácar


BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

  • Astoria Playa
  • Marina Playa
  • Costa Almeria
  • Mojacar
  • Energylab
  • Wcup