Fietsvakanties Mallorca

Fietsvakanties Mallorca (14)

UPDATE COVID-19

Beste klanten,
gezien FOD buitenlandse zaken een algemeen negatief reisadvies voor Europa afkondigt, Brussels Airlines ons niet kan garanderen wanneer men terug zal vliegen op Spanje, de Spaanse autoriteiten de noodtoestand hebben verlengd tem 11 april, Marina Playa in Mojacar ten minste gesloten is tem midden mei 2020, maar we bovenal willen toezien op de gezondheidstoestand van de deelnemers, zijn we genoodzaakt om alle afreizen tem 24 mei 2020 niet te laten doorgaan en om te boeken naar een latere datum.
Alle deelnemers aan de fietsvakantie Mojacar en Mallorca ontvangen persoonlijk een e-mail met verdere berichtgeving.

We excuseren ons voor deze ongemakken als gevolg van COVID-19, dit is een jammerlijk geval van overmacht.

met "uitgestelde" sportieve groeten,
Jan Almeye 


 

Ontdek de fietsreis in beeld

Mallorca is met haar 3000 KM² het grootste eiland van de Balearen, dat van oorsprong bekend staat om zijn heerlijke klimaat en prachtige stranden. Daarnaast is Mallorca een sportief, gastvrij, gastronomisch en cultureel bijzonder eiland. De sfeer op Mallorca is aangenaam. Fietsen op Mallorca is voor iedereen haalbaar want je kan er zowel vlak, heuvelend als bergachtig fietsen.

Het Tramuntana gebergte biedt uitdagingen zoals Soller, Puig Major en Sa Calobra. Mallorca heeft een subtropisch klimaat. Daardoor zijn de winters milder dan op het Spaanse vasteland. Verder houdt het kustgebergte veel koufronten tegen. In het vroege voorjaar kan het 's ochtends nog een beetje fris zijn, maar al snel neemt de temperatuur toe. De gemiddelde temperatuur in Palma is 21,4° C, met gemiddeld 7 uur zon per dag het gehele jaar door.

Overzicht van de fietsvakanties Mallorca


BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

  • Hotel Playa De La Luz
  • Wcup
  • Servi Group
  • Costa Almeria
  • Mojacar