Fietsvakanties Mallorca

Fietsvakanties Mallorca (4)

Vanaf voorjaar 2019 trekken we voluit de kaart Mallorca als 2de vaste fietsbestemming naast Mojacar. We hebben er de voorbije jaren, dankzij onze fietsreizen-incentives op maat een ruime fietservaring opgedaan. Onderstaand kan u het volledige aanbod fietsreizen Mallorca vinden.

Als verblijfsplaats kiezen we resoluut voor het noordoosten van Mallorca, regio Alcudia-Playa de Muro waar het knappe Astoria Playa 4*S (adults only) hotel is gelegen en op slechts 150m wandelafstand van het strand met een uitstekende keuken en nagelnieuwe fietsenstalling ism Wheelssport.
(tijdens de afreizen najaar 2019 verblijven we nog in JS Alcudimar 4*)

De vluchten in het najaar 2019 en voorjaar 2020 worden uitgevoerd door Brussels Airlines en vertrekken vanuit Zaventem met bestemming Palma de Mallorca

  • 12kg handbagage + 23kg ruimbagage
  • Bustransfer +/- 50min naar het hotel.

 

Ontdek de fietsreis in beeld

Mallorca is met haar 3000 KM² het grootste eiland van de Balearen, dat van oorsprong bekend staat om zijn heerlijke klimaat en prachtige stranden. Daarnaast is Mallorca een sportief, gastvrij, gastronomisch en cultureel bijzonder eiland. De sfeer op Mallorca is aangenaam. Fietsen op Mallorca is voor iedereen haalbaar want je kan er zowel vlak, heuvelend als bergachtig fietsen.

Het Tramuntana gebergte biedt uitdagingen zoals Soller, Puig Major en Sa Calobra. Mallorca heeft een subtropisch klimaat. Daardoor zijn de winters milder dan op het Spaanse vasteland. Verder houdt het kustgebergte veel koufronten tegen. In het vroege voorjaar kan het 's ochtends nog een beetje fris zijn, maar al snel neemt de temperatuur toe. De gemiddelde temperatuur in Palma is 21,4° C, met gemiddeld 7 uur zon per dag het gehele jaar door.

Overzicht van de fietsvakanties Mallorca


BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

  • Hotel Playa De La Luz
  • Wcup
  • Servi Group
  • Costa Almeria
  • Mojacar