Hotel Marina Playa bezorgt je een topverblijf in Mojacar

 • Hotel Marina Playa bezorgt je een topverblijf in Mojacar

  Geschreven op 23 augustus 2021

  Ongerepte stranden, een gezellige dorpskern en een adembenemende omgeving maken van Mojacar al 10 jaar de perfecte uitvalsbasis voor de Spaanse fietsvakanties van Kortweg Cycling Travel. En het hotel waar we onze klanten laten verblijven maakt dat plaatje helemaal compleet: hotel Marina Playa biedt luxueuze buffetten, verschillende zwembaden en speciale faciliteiten aan om zijn fietsende gasten optimaal te laten ontspannen. Het hotel is dan ook een welkome oase van rust na een stevige rit op de Sierra Cabrera. 

  Een aangename locatie om te fietsen én ontspannen

  Het viersterrenhotel Marina Playa is gelegen in Mojacar, een dorp in de zuidelijke Spaanse regio Andalusië. Door de ligging tussen heuvels en valleien en de Middellandse Zee geniet Mojacar van een idyllische uitstraling. Naast de adembenemende natuur staat de regio bekend om haar rijke geschiedenis. Zo heeft het witte dorp een oude Moorse wijk die ligt op een heuveltop aan de voet van de Sierra Cabrera. De hoogste top van die berg ligt op 919 meter en is een geliefd doel voor fietsers. Maar naast de top van de Sierra Cabrera biedt het gebied nog een heleboel single tracks op onverharde paden. Alle ritten vertrekken en eindigen onmiddellijk aan hotel Marina Playa, waar de fietsers van Kortweg Cycling Travel heerlijk tot rust komen.

  Geniet van het ultieme vakantiegevoel

  Tijdens een verblijf in hotel Marina Playa kan je rekenen op comfortabele kamers met ruime bedden (135 cm), gratis wifi, een tv, een koelkastje en airconditioning. Niet alleen zijn er elke dag 3 uitgebreide buffetten, maar water en huiswijn zijn in de prijs inbegrepen. Speciaal voor het fietsschema van de gasten van Kortweg Cycling Travel past het hotel zijn lunchuren zelfs aan. Het restaurant werkt met lokaal gevangen vis, maar biedt ook vegetarische opties en houdt rekening met allergieën. Naast de buffetzaal bevat het hotel een Irish pub (waar TV Vlaanderen wordt uitgezonden), een strandbar en een lounge waar vaak entertainment wordt voorzien. Om optimaal te ontspannen zijn er verschillende buitenzwembaden, waarvan één verwarmd, en een gratis fitness, sauna en jacuzzi. Wie graag aan het strand ligt, zal enthousiast zijn dat het hotel een gedeelte heeft dat gereserveerd is voor hotelgasten. Heb je naast het fietsen nog energie over? Dan kan je gebruikmaken van de verschillende paddle-tennisvelden of het nabije golfterrein.

  Bijkomende faciliteiten voor Kortweg Cycling Travel-gasten

  Alle bovenstaande faciliteiten doen hotel Marina Playa misschien uitschijnen als het zoveelste resort in Mojacar. Maar speciaal voor klanten van Kortweg Cycling travel biedt het hotel bijkomende faciliteiten. Fietsers kunnen rekenen op een professionele fietsenstalling in de ondergrondse hotelparking, een indoor bike wash, een gratis wasserette, technisch onderhoud en massages. En als dat nog niet overtuigend genoeg is, is de fijne après-bike in de lounge of strandbar dat vast wel!

  De perfecte uitvalsbasis voor fietsvakanties

  Met zijn ideale ligging, comfortabele kamers en faciliteiten die gericht zijn op ontspannen én fietsen, is hotel Marina Playa al 10 jaar de perfecte uitvalsbasis voor fietsvakanties van Kortweg Cycling Travel. Ben je al met ons in Spanje geweest en verlang je om terug te gaan? Of ben je razend benieuwd naar dit weelderige hotel dat zijn gasten een topvakantie wil bezorgen? Raadpleeg dan hier onze aankomende vakanties naar Mojacar en reserveer snel je plekje.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

 • Astoria Playa
 • Marina Playa
 • Costa Almeria
 • Mojacar
 • Energylab
 • Wcup