Meerdaagse fietsvakanties in Mojacar

Gaat uw hart sneller kloppen bij de gedachte aan een mooie fietsvakantie door prachtig zonovergoten Mojacar? Dan bent u bij Kortweg Cycling Travel hoe dan ook aan het juiste adres. Sedert meerdere jaren organiseren wij succesvolle fietsvakanties in Mojacar, die de uitdaging van een fikse fietstocht combineren met het heerlijke vrije gevoel van vakantie.

Indien u uzelf als sympathisant van de wielersport beschouwt, dan weet u onderhand dat er bij het uitstippelen van een meerdaagse fietsvakantie in Mojacar heel wat komt kijken. U dient bijvoorbeeld na te denken over de haalbaarheid van de fietsroute, overnachtingen en tussentijdse verblijven, logistieke zaken zoals professioneel fietstransport van uw eigen koersfiets vanuit België en uiteraard ook de veiligheid van de route zelf.

Daarnaast is samen fietsen altijd leuker dan alleen; een fietsroute met metgezellen uitrijden geeft nu eenmaal een veel meer voldaan gevoel doordat u het onderling kunt delen. Geheel zelfstandig een meerdaagse fietsvakantie in Mojacar opzetten is daarom een redelijk veeleisende opgave, waar niet iedereen zomaar even aan begint. Maar hoe vindt u deze metgezellen in combinatie met de perfecte route?

Bekijk het aanbod fietsvakanties Mojacar

Foto's meerdaagse fietsvakanties Mojacar

 • d
 • d
 • d
 • d
 • d
 • d
 • d
 • d
 • d

Meerdaagse fietsvakantie in Mojacar

Mojacar is een prachtige streek, vol met onherbergzame landschappen die vrijwel elke wielrenner uitdagen tot verkenning. In tegenstelling tot België krijgt u in Mojacar ook nog eens de zekerheid van mooi weer en een stralende zon. Spanje is echter ook onderhevig aan chaotisch verkeer en risicovolle routes, waardoor het niet altijd even verstandig is om op eigen houtje in Spanje een meerdaagse fietsvakantie te plannen.

Kies daarom voor een georganiseerde, meerdaagse fietstocht, die u van alle logistieke en sociale gemakken voorziet. Kortweg Cycling Travel heeft zich gespecialiseerd in meerdaagse fietsvakanties en wielerstages door de weidse landschappen die Mojacar rijk is. Wij voorzien u van een all-inclusive fietsvakanties die werkelijk tot in de puntjes geregeld zijn.

Kortweg Meerdaagse fietsvakanties in Mojacar

Mojacar biedt u in feite alles waar u als sportieve wielerfanaat naar op zoek bent: afwisselende beklimmingen en afdalingen, gevolgd door heerlijk ontspannen afstanden op gelijk niveau, zodat u ook tussentijds kunt genieten van de spectaculaire landschappen. Om bij te komen regelen wij uw verblijf op basis van volpension in een uitstekend hotel, waar u dagelijks kan genieten van een massage, gratis wasdienst voor de kledij en technische service course. En natuurlijk ook de zojuist gefietste route samen kunt nabespreken met uw medereizigers. Gezellig met een hapje en een drankje bekomen van alle actie, om na een goede nachtrust de route de volgende dag te vervolgen.

Professionele begeleiding door ervaringsdeskundigen

De begeleiders van Kortweg Cycling Tours investeren veel tijd in het creëren van de meest authentieke en unieke ervaring voor u als deelnemer, omdat wij simpelweg zelf ook een grote passie hebben voor de wielersport. Wij streven naar de unieke combinatie van uitdaging met efficiëntie en gezelligheid. Wij bieden u daarom solide en persoonlijke begeleiding gedurende de uw hele fietsvakantie of wielerstage, zodat u altijd goed ondersteund bent.

Alle logistieke zaken zoals het fietstransport en het uitstippelen van de meest interessante route worden door ons geregeld
. Wist u dat het ook mogelijk is om een koersfiets te huren, bij Kortweg Cycling Travel, we beschikken over een 30-tal koersfietsen van Merckx Cycles. U rest enkel 1 ding: genieten van een onvergetelijke meerdaagse fietsvakantie door het prachtige Mojacar. U zult hoe dan ook herinneringen opdoen voor het leven, die u ook nog eens kunt delen met gelijkgestemde wielerliefhebbers.

Meer informatie? Neem eens een kijkje in ons uitgebreide aanbod meerdaagse fietsvakanties voor het komende seizoen. Let wel, de beschikbare plaatsen zijn beperkt en geraken in snel tempo volboekt, dus aarzel niet te lang om uw droom tot werkelijkheid te maken!
Specifieke vragen? Mail naar info@kortweg.be of bel naar  0497/480.657 voor meer  informatie.

Bekijk het aanbod fietsvakanties Mojacar

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

 • Astoria Playa
 • Marina Playa
 • Costa Almeria
 • Mojacar
 • Energylab
 • Wcup