Fietsvakantie in Andalusië

Bent u wielerfanaat en wil u ook tijdens uw vakantie uw favoriete sport kunnen beoefenen, maar dan in een prachtig zuidelijk kader? Dan is een meerdaagse fietsvakantie in het zonnige Andalusië zeker iets voor u!

Kortweg Cycling Travel realiseert al sinds jaren wielervakanties, die voor iedereen iets te bieden hebben. Of u nu net begint met de sport, of al jaren een fervent fietser bent, onze fietsreizen houden rekening met het niveau van de deelnemers. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de fietstochten fysiek aan kunt.

Enkele van onze meest populaire bestemmingen bevinden zich in het prachtige Andalusië. Een kans bij uitstek om de wondermooie natuur en rijke bezienswaardigheden van deze Spaanse streek van dichtbij te bewonderen.

Bekijk het aanbod fietsvakanties Andalusië en Spanje

Foto's fietsvakantie Andalusië

 • d
 • d
 • d
 • d
 • d
 • d

Waarom een fietsvakantie in Andalusië?

Spanje bevat vele ongelofelijk mooie streken. Andalusië is daar één van. Met een inwonersaantal van bijna 850.000 is Andalusië momenteel zelfs de grootste autonome Spaanse regio. U vindt in deze streek niet alleen mooie steden, dorpjes en indrukwekkende bezienswaardigheden, maar ook een prachtige natuur en uitdagende hellingen die de ideale achtergrond vormen van een stimulerende fietsvakantie.  

Fietsvakanties in Rota

Rota ligt ten zuiden van Sevilla, aan de westelijke kant van Andalusië. De gemeente telt ongeveer 27.500 inwoners en kent vele interessante bezienswaardigheden in de nabije regio.

In Rota verblijft u in het 4-sterren Hotel Playa de la Luz. Dit hotel is direct aan het strand gelegen, zodat u na een heerlijk inspannende fietstocht een fijne duik in de zee kunt nemen om af te koelen. Daarnaast is het hotel omgeven door bossen en natuurlijke duingebieden. Het hotel en de streek zijn karakteristiek voor Andalusië, en wij hebben hier in de afgelopen jaren reeds vele succesvolle fietstochten georganiseerd.

Ontdek hier de fietsvakanties die we in Rota organiseren

Fietsvakanties in Mojácar

Mojácar is gelegen in de Spaanse provincie Almería. Deze gemeente is met ongeveer 6.500 inwoners een stuk kleiner dan Rota, en ligt op een heuvel onderaan de Sierra Cabrera. Het lijkt wel alsof de tijd er heeft stilgestaan. Met steile en zeer smalle ouderwetse Spaanse steegjes, pleintjes en meerdere gezellige horecagelegenheden. Het nieuwere gedeelte van Mojácar ligt aan zee en biedt vooral toeristische attracties.

Kortweg Cycling Travel biedt verschillende fietsvakanties in deze regio. Wij verblijven met onze deelnemers altijd in het 4-sterren Hotel Marina Playa, dat vlakbij het strand ligt en ongeveer 6 kilometer van Mojacár zelf. Ook deze bestemming is geliefd bij onze deelnemers. U bent hier verzekerd van een heerlijke mix van deugddoend vakantiegevoel en sportieve uitdagingen

Ontdek hier onze fietsvakanties in Mojácar

Waarom kiezen voor Kortweg Cycling Travel?

Kortweg Cycling Travel wordt gerund door wielerfanaten, net zoals u. Wij doen er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen die voor ieder fietsniveau de nodige sportieve uitdaging garandeert.

Ook organisatorisch bent u bij ons in goede handen. Wij zorgen voor professioneel fietstransport, zodat uw trouwe tweewieler ongeschonden op de plaats van bestemming raakt. Bij iedere wielerstage voorzien we voldoende technische ondersteuning, in de vorm van ervaren fietsbegeleiders, een technieker en een masseur.  Alle bevoorrading is in de prijs inbegrepen
Wist u trouwens dat wij officiële logistieke partner zijn van de KBWB?

Bekijk snel ons aanbod van fietsvakanties in Andalusië en Spanje, en boek tijdig uw plekje. Onze fietsvakanties naar Andalusië zijn steeds snel uitverkocht!

Bekijk het aanbod fietsvakanties Spanje en Andalusië 

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

 • Astoria Playa
 • Marina Playa
 • Costa Almeria
 • Mojacar
 • Energylab
 • Wcup