De 5 beste terrassen van Mojacar

 • De 5 beste terrassen van Mojacar

  Geschreven op 12 juli 2021

  Hoewel Kortweg Cycling Travel zijn vakantielocaties zorgvuldig uitkiest met passende fietsritten in het achterhoofd, speelt de omgeving een minstens even grote rol. Als witte parel van de Sierra Cabrera is de gemeente Mojacar daar een perfect voorbeeld van. Naast prachtige ritten en straffe uitzichten biedt de kustplaats een uitgebreide keuze aan terrasjes. Omdat wij Belgen ook in Spanje graag een biertje drinken na het koersen, is een lijstje van de beste plekjes om iets te eten en te drinken dan ook geen overbodige luxe. Hier zijn onze 5 favoriete terrassen van Mojacar.

  Playa Juana Beach Club

  De naam zegt het al: dit is dankzij de locatie op het strand een echte beach bar, maar dan wel een luxueuze! Met toffe zetels, een deels overdekt terras waarbij hippe rieten lampen van het plafond hangen en kleurrijke verlichting die de plek ‘s avonds omtovert tot een sprookjesachtig decor. Goed voor een cocktail en hapjes om te delen zoals quesadilla's, fajita's of nacho's.

  https://www.facebook.com/playajuana/

  Neptuno

  Dit Mediterraanse restaurant staat bekend om zijn heerlijke vis- en vleesgerechten en kan rekenen op een toplocatie aan zee, met strooien parasols als uitzicht en lampenslingers die het terras ‘s avonds gezellig verlichten. De attente bediening doen de lekkere gerechten zoals inktvis, tarbot en zeeduivel trouwens nóg beter smaken!

  https://neptunomojacar.com/

  Pizzeria Napoli

  Deze knusse pizzeria mag dan misschien niet aan het strand liggen, ze heeft wel het beste uitzicht op de bergen en valleien rond Mojacar. Tel daarbij de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en het vriendelijke personeel en je blijft hier ‘s avonds waarschijnlijk nagenieten terwijl de mooie omgeving donker wordt. Verwacht hier typisch Italiaans lekkers zoals pizza, pasta, calzone en tiramisu. 

  https://www.facebook.com/Risto-pizzeria-Napoli/

  Boracay Beach

  Een gezellige inrichting, heerlijke tapas en zo dicht bij de oceaan dat je vanop het terras recht met je voeten in het zand stapt. Boracay Beach bevindt zich aan de haven van Garrucha, het dorp naast Mojacar. Ga hier langs voor een paella of een portie zeevruchten met een perfect uitzicht op het rustige strand.

  https://boracaygarrucha.com/

  San Pedro

  Deze toffe bar is de ideale plek voor de Belg die tussen het genieten van de Spaanse keuken door even een vertrouwd frietje wilt eten. San Pedro is dan ook een Belgisch biercafé met rond de 30 bieren uit onze streek en de typisch bijbehorende gerechten zoals stoofvlees, vol-au-vent of een broodje smos. Zeker de moeite voor een pauze tijdens het fietsen, zoals velen die op vakantie gaan met Kortweg Cycling Travel zullen beamen! 

  https://www.facebook.com/sanpedromojacar/

  Verlang je ook naar een terrasje in Mojacar?

  Tijdens een fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel willen we je het ultieme vakantiegevoel geven. Maak een professioneel begeleide fietsrit op jouw maat en kies zelf hoe je je overige tijd invult. Doordat wij ons bekommeren over het vervoer en onderhoud van je fiets, aangepaste maaltijden, veiligheid en zo veel meer, kan jij rustig profiteren van het beste wat Mojacar te bieden heeft. Geniet jij er binnenkort ook van een drankje na het koersen? Raadpleeg hier onze geplande reizen naar Mojacar.BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

 • Astoria Playa
 • Marina Playa
 • Costa Almeria
 • Mojacar
 • UCI
 • Energylab
 • Wcup