Meerdaagse fietsvakanties in Italië

Heeft u het tijdens uw (zomer-)vakantie graag wat actiever? Bent u een enthousiast wielerfanaat die ook graag zelf geregeld op de fiets zit? Dan is een meerdaagse fietsvakantie misschien wel iets voor u. Samen met gelijkgestemde reisgenoten geniet u van een heerlijk actieve vakantie, met de meest prachtige uitzichten en momenten.

Kortweg Cycling Travel organiseert meerdaagse fietsvakanties in Italië. Dit geweldige en diverse land biedt uitstekende fietsroutes die voor zowel beginners als doorgewinterde ervaren fietsers uitdagend en leuk zijn. Onze meerdaagse fietsreizen worden in het noorden van Italië georganiseerd, omdat juist deze regio een keur aan routes biedt die elke fietser het nodige plezier biedt.

Wat houdt een meerdaagse fietsvakantie in Italië in?

In het noorden van Italië hebben wij meerdere routes beschikbaar, die via vele mooie bestemmingen en plaatsen leiden. U kunt denken aan gebieden rondom de Italiaanse Alpen, gezien deze regionen qua beklimmingen ook de nodige uitdagingen bieden. Specifieke plaatsen die u samen met ons zult bezoeken zijn onder meer Stelvio, Gavia, Mortirolo, Passo di Forcola, Bormio, La Vella en Corvara, afhankelijk van de fietsvakantie die u boekt.

Onze fietsvakanties zijn werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Het enige dat u eigenlijk hoeft te doen is de reis boeken. Wij zorgen voor professioneel fietstransport en technische ondersteuning. De nachten spendeert u samen met uw metgezellen in kwalitatief uitstekende hotels en pensions, de maaltijden zijn uiteraard inbegrepen. Voor de meer actieve vakanties en deelname aan officiële wielerroutes zorgen wij tevens voor uitgebreide services zoals gekwalificeerde masseurs, een eigen wasdienst voor de wielerkledij, eten en drinken onderweg, volgwagen en reservematerialen.

Bekijk het aanbod meerdaagse fietsvakanties 

Foto's meerdaagse fietsvakanties Italië

 • d
 • d
 • d
 • d
 • d
 • d

Fietsroutes in Italië

Momenteel bieden wij in Italië een tweetal specifieke fietsroutes aan, die beiden in 3 verschillende afstanden beschikbaar zijn. In totaal dus 6 routes.
U kan hier raadplegen welke routes en fietsvakanties op dit ogenblik georganiseerd zijn. Bent u met een groep, dan is het ook mogelijk om voor een eigen groep een meerdaagse fietsvakantie samen te stellen

Nadat u ’s avonds moe maar voldaan bij uw pension bent aangekomen, kunt u altijd rekenen op de nodige voorzieningen en vooral goed gezelschap. Uw medereizigers zijn immers allen met hetzelfde doel meegegaan, en u kunt samen tijdens de ondergaande zon genieten van een hapje, drankje en geweldige reisverhalen.

Een onvergetelijke fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel 

Kortweg Cycling Travel bezorgt u een onvergetelijke fietsvakantie in Italië. Onze professionele, ervaren begeleiders creëren de unieke combinatie van uitdaging met efficiëntie en gezelligheid. U zult hoe dan ook herinneringen opdoen voor het leven, die u ook nog eens kunt delen met gelijkgestemde wielerliefhebbers.
Alle logistieke zaken zoals het fietstransport en het uitstippelen van de meest interessante route worden door ons geregeld. Wist u dat het ook mogelijk is om bij ons een fiets te huren? Wij hebben een 30-tal fietsen van Merckx Cycles ter beschikking. 

Meer informatie? Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod meerdaagse fietsvakanties in Italië voor het komende seizoen. Let wel, de beschikbare plaatsen zijn beperkt en geraken in snel tempo volgeboekt. Aarzel dus niet te lang!
Specifieke vragen? Mail naar info@kortweg.be of bel naar  0497/480.657 voor meer  informatie.

Bekijk het andere aanbod meerdaagse fietsvakanties

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

 • Astoria Playa
 • Marina Playa
 • Costa Almeria
 • Mojacar
 • Energylab
 • Wcup