Fietsvakanties in de Franse Pyreneeën

Wil je graag een actieve vakantie boeken die een behoorlijke uitdaging met zich meedraagt? Overweeg dan een meerdaagse fietsvakantie in de Franse Pyreneeën. Deze prachtige regio heeft voor elke fietser een hoop te bieden. Je mag natuurlijk fantastische uitzichten verwachten, waar dit berggebied voor bekend staat. Maar ook spectaculaire afdalingen en (zeer) pittige hellingen. Wanneer je met ons mee gaat, kan je een tot in de puntjes verzorgde vakantie verwachten.

Natuurlijk staan wij borg voor veilig en gespecialiseerd transport van uw geliefde fiets (van en naar België), daarnaast verzorgen wij ook alle nodige hulp en bijstand onderweg. Een ander bijkomend voordeel is het feit dat je zal fietsen met collega's of vrienden die net zoveel van deze fantastische sport genieten als jou. Dus waar wacht je nog op?

Wat hebben de Franse Pyreneeën zoal te bieden?

De Franse Pyreneeën hebben voor iedere fietser een breed aanbod aan uitdagingen. In vergelijking met sommige andere meerdaagse fietsvakanties betreft dit een redelijk stevige fietsvakantie, maar hierdoor zal je des te meer genieten van deze regio. Bijvoorbeeld wanneer je na een flinke klim bovenop de berg kan genieten van het adembenemende uitzicht, om vervolgens met een fris wind in je haren pijlsnel naar beneden af te dalen.

Ook zullen we enkele meer vlakke stukken verkennen, door fraaie bosgebieden heen en uitgestrekte landbouwvlaktes. Uiteraard doen we ook de nodige pittoreske dorpjes aan, zodat je op cultureel gebied ook niets tekort komt. Samen met jouw fietsgenoten kan je daar genieten van de bezienswaardigheden, of even afstappen om op een terrasje neer te strijken voor een verkoelend drankje.

Na elke rit kan je er voor kiezen om gezellig samen te dineren, of uit te rusten in het hotel. Onze routes in de Franse Pyreneeën kunnen voor een groot deel naar eigen smaak, wens en behoefte worden ingevuld. Zodat je op dagelijkse basis kan genieten van deze mooie omgeving, in uw eigen tempo.

Bekijk het aanbod meerdaagse fietsvakanties 

Foto's meerdaagse fietsvakanties in de Franse Pyreneeën

  • d
  • d
  • d

Hoeveel ervaring heb je nodig om aan deze fietsvakantie deel te kunnen nemen?

De Franse Pyreneeën zijn vooral geschikt voor fietsers die wel van een uitdaging houden. Zoals we hierboven hebben beschreven zijn de routes ingedeeld op niveau en naar uithoudingsvermogen en conditie, maar vanwege de eigenschappen van dit berggebied is enige ervaring wel een vereiste.
Bekijk hier welke routes en fietsvakanties op dit ogenblik georganiseerd zijn. Ben je met een groep, dan is het ook mogelijk om voor een eigen groep een meerdaagse fietsvakantie samen te stellen.

Kortweg Cycling Travel voorziet in al je behoeften tijdens een fietsvakantie in de Franse Pyreneeën

Ook deze meerdaagse fietsvakantie wordt uitgestippeld en georganiseerd door enthousiaste professionals. Alles is geheel verzorgd, van het transport tot je verblijf- en slaapplaats, het enige dat je hoeft te doen is te zorgen dat je de fietsvakantie van je dromen beleeft. Meer informatie? Neem gauw contact met ons op !

Specifieke vragen? Mail naar info@kortweg.be of bel naar  0497/480.657 voor meer  informatie.

Bekijk het andere aanbod meerdaagse fietsvakanties

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

  • Astoria Playa
  • Marina Playa
  • Costa Almeria
  • Mojacar
  • Energylab
  • Wcup