Fietsvakanties in de Dolomieten

Heeft u het tijdens uw (zomer-)vakantie graag wat actiever? Bent u een enthousiast wielerfanaat die ook graag zelf geregeld op de fiets zit? Dan is een meerdaagse fietsvakantie in de Italiaanse Dolomieten misschien wel iets voor u. Samen met gelijkgestemde fietsers geniet u van een heerlijk actieve fietsvakantie, en dit volledig georganiseerd.

Kortweg Cycling Travel organiseert meerdaagse fietsvakanties in de Dolomieten. Dit uitdagende bergketen in Italië is het ideale terrein voor uitstekende fietsroutes die voor zowel beginners als fervente spannend en leuk zijn. Onze meerdaagse fietsreizen verkennen de Dolomieten (Bleke Bergen) en Noord-Italië via volledig uitgestippelde routes, wedden dit ook voor jou (zelfs met veel ervaring) nog steeds een uitdaging is?

Wat houdt een meerdaagse fietsvakantie in de Dolomieten precies in?

We hebben in de Italiaanse Dolomieten verschillende meerdere routes uitgestippeld, die via vele mooie bergtoppen en plaatsen leiden. U kunt denken aan gebieden aan de cols zoals de Stelvio, de Mortirolo, de Zoncolàn, de Gavia en de Giau. De routes worden op geregelde tijdstippen aangepast met nieuwe beklimmingen en suggesties aangepast en uitgebreid, zo blijft elke fietsvakantie in de Dolomieten iets nieuws.

Onze meerdaagse fietsvakanties zijn werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Het enige dat u eigenlijk hoeft te doen is de reis boeken. Wij zorgen voor professioneel fietstransport en technische ondersteuning van en naar de Dolomieten met ons eigen gespecialiseerd vervoer. De nachten spendeert u samen met uw fietsgenoten in kwalitatief uitstekende hotels en pensions, en dit in een vol-pension formule, dus geen extra voor maaltijden of dranken. Verder kan ook steeds beroep doen op onze professionele en uitgebreide services zoals gekwalificeerde masseurs, een eigen wasdienst voor de wielerkledij, eten en drinken onderweg, volgwagen en reservematerialen.

Bekijk het aanbod meerdaagse fietsvakanties 

Foto's meerdaagse fietsvakanties Dolomieten

  • d
  • d
  • d

Fietsroutes in de Italiaanse Dolomieten

Momenteel bieden wij in de Dolomieten specifieke fietsroutes op maat aan, deze kunnen steeds aangepast worden en verschillen in afstanden naargelang het niveau van de deelnemers en fietsers. Maatwerk en aanpassingen zijn steeds mogelijk.
U kan hier raadplegen welke routes en fietsvakanties op dit ogenblik georganiseerd zijn. Bent u met een groep, dan is het ook mogelijk om voor een eigen groep een meerdaagse fietsvakantie samen te stellen.

Nadat u ’s avonds moe maar voldaan bij uw hotel bent aangekomen, kunt u steeds gebruik maken alle mogelijke faciliteiten zoals massage, sauna, zwembad, ... en natuurlijk ook plezier en amusement in goed gezelschap. Uw vrienden of collega-fietsers zijn immers allen met hetzelfde doel mee, en u kunt samen tijdens de ondergaande zon genieten van een hapje, drankje en geweldige reisverhalen.

Een onvergetelijke fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel 

Kortweg Cycling Travel bezorgt u een onvergetelijke fietsvakantie in de Dolomieten. Onze professionele, ervaren begeleiders creëren de unieke combinatie van uitdaging met efficiëntie en gezelligheid. U zult hoe dan ook herinneringen opdoen voor het leven, die u ook nog eens kunt delen met gelijkgestemde wielerliefhebbers.
Alle logistieke zaken zoals het fietstransport en het uitstippelen van de meest interessante route worden door ons geregeld. Wist u dat het ook mogelijk is om bij ons een fiets te huren? Wij hebben een 30-tal high-end koersfietsen ter beschikking, vraag ernaar bij het boeken.

Meer informatie? Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod meerdaagse fietsvakanties voor het komende seizoen. Let wel, de beschikbare plaatsen zijn beperkt en geraken in snel tempo volgeboekt. Aarzel dus niet te lang!
Specifieke vragen? Mail naar info@kortweg.be of bel naar  0497/480.657 voor meer  informatie.

Bekijk het andere aanbod meerdaagse fietsvakanties

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

  • Astoria Playa
  • Marina Playa
  • Costa Almeria
  • Mojacar
  • Energylab
  • Wcup