10 redenen om voor een fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel te kiezen

 • 10 redenen om voor een fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel te kiezen

  Geschreven op 12 juli 2021

  Bij Kortweg Cycling Travel streven we er keer op keer naar om fietsers een fantastische reis te bezorgen. ‘Cycling with a smile’ is namelijk niet overal vanzelfsprekend. Ritten kunnen lang en zwaar zijn en onaangepaste voeding of een gebrek aan technische en medische begeleiding kunnen zelfs de meest sportieve fietsers naar beneden halen. Wat doet een fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel dan zo vlot verlopen? Is het de zonnige en kalme omgeving? De glimlach van de professionele begeleiders? Wij zijn ervan overtuigd dat de positieve ervaringen van onze klanten komen door een combinatie van enkele onmisbare factoren. Hier zetten we er 10 op een rij.

  Een week mentale rust

  Een fietsvakantie met Kortweg Cycling Travel is exact dat: een vakantie. Hoe praktisch de trainingen ook berekend zijn, het menselijke aspect wordt nooit uit het oog verloren. Onze klanten de kans geven om naast het fietsen ook van typische reismomenten te genieten zoals het kuieren door een dorpje of het relaxen bij een zwembad, zorgt voor een ideale mix van het sportieve en het ontspannende.

  Fietsen in groep met begeleiding

  Tijdens elke vakantie wordt er gereden in twee of drie groepen, naargelang ervaring, conditie en afstand. Fietsers krijgen de kans om tijdens de stage van groep te veranderen om ervoor te zorgen dat ze alles uit hun sportieve reis halen. De groepen kunnen rekenen op een goed team van vaste begeleiders met bakken ervaring in het koerswereldje. Hun permanente aanwezigheid en aandacht voor elke fietser maken het verschil.

  Verblijf in fietsvriendelijke hotels

  Een hotel met half- of volpension waar je aangepaste voeding krijgt op momenten die perfect inspelen op je trainingsschema? Zalig toch! Tel daarbij de welverdiende massages en de veilige opberging van je fiets en het plaatje is compleet.

  Professioneel fietstransport

  Niets beter dan met je eigen fiets een exotische omgeving te kunnen ontdekken. Dat is dan ook de reden dat Kortweg Cycling Travel er een punt van maakt om je fiets veilig en professioneel naar je reisbestemming en ook terug naar huis te brengen. Over wijzigingen aan je op maat afgestelde fiets hoef je je trouwens geen zorgen te maken, onze techniekers ter plaatse brengen dat terug in orde.

  Ingerichte service course en technische ruimte

  Bij het hotel is er een ruimte voorzien waar fietsen technisch onderhouden kunnen worden. Ook is er gratis toegang tot poetsmateriaal en een indoor bike wash voor na de ritten.

  Fietsen in een schitterende en rustige omgeving

  Al onze locaties zijn met zorg uitgekozen om twee redenen: ze zijn fietsvriendelijk én prachtig om te vertoeven. De aangename temperaturen, de rustige wegen en de schitterende vergezichten maken de ritten op en top genieten.

  Veiligheid en comfort: steeds volgwagen per groep

  Voor al je technische en eerste medische bijstand, maar ook voor de bevoorrading wordt elke groep begeleid door een volgwagen.

  Ruime en energierijke bevoorradingen

  Tijdens onze fietsvakanties zijn alle bevoorradingen steeds inbegrepen. Er is een ruime keuze uit sportgels, energierepen, honingwafels, peperkoeken, frangipanes, confituurtaartjes, bananen, en natuurlijk voldoende water en isotone poeder om elke rit goed door te komen.

  Gezellige après-bikemomenten

  Of je nu kiest voor een massage, een saunamoment of gezellig keuvelen aan het zwembad: na de ritten is er tijd om je reisgenoten beter te leren kennen. Ook de maaltijden worden gedeeld, wat voor een echt groepsgevoel zorgt. Toch liever een privémomentje tijdens de maaltijd of na de rit? Ook dat kan natuurlijk!

  Trainen in Spanje om vlotter te fietsen thuis

  Al het bovenstaande staat natuurlijk in het teken van jou een gelukzalige fietsvakantie te bezorgen. Ook je conditie zal er beter van worden. Onze stages zorgen er namelijk voor dat je op een aangename manier je fietsen naar een hoger niveau tilt.

  Boek je volgende fietsvakantie via deze link!

   

   

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf in op onze fietsbrief

 • Astoria Playa
 • Marina Playa
 • Costa Almeria
 • Mojacar
 • Energylab
 • Wcup